maanantai 7. heinäkuuta 2014

Toivetunti maastoesteitä

Maanantai-illaksi järjestyi aika lyhyellä varoajalla oma tunti maastoesteitä. Suurempia hevostoiveita ei ollut, joten sain viimeksi hyväksi testatun Niilon.

Alkuverkka mentiin letkassa keskimmäisenä. Hepo liikkui mutta oli edelleen ihan tolkku ja enemmän eteenratsastettava. Yritin myöhemmin sytytellä ponia ja tämä toimi, sillä Niilo rupesi kuumumaan. Useampi kierros aloitettiin säntäämällä vauhtilaukkaan ja tästä kun yritin pidättää niin poni nosti turpansa taivaisiin. Yrittipä kertaalleen odotellessakin jotain omia vinkeitä mutta sain komennettua sellaiset yritykset pois.



Hypyt otettiin keskikolmiolle alkuun. Pientä kiemuraa. Sitten myös vauhdinsäätelyongelmia kun tultiin täysiä. Jokunen väärä laukka. Ja myös kielto tukkiesteelle kun poni ei keskittynyt ja este tuli vähän yllätyksenä. Toisella yrityksellä yli. Ja seuraavalla kierroksella mukisematta. Muistin lopulta itsekin napata harjasta kiinni hypyissä niin pääsin paremmin mukaan.



Vesi oli aika onneton, joten se jäi välistä. Hypättiin kuitenkin lähistöllä ollut tukki, jossa on isot kivet alla. Se saattoi olla itselleni ihan uusi este. Hypättiin myös portaat ylös. Vähän loikattiin väärästä välistä mutta yli mentiin. Vikalla kierroksella Niilo pelasti tukilla ja kiipesi yli vaikka askel ei osunut yhtään. Kovin pahasti ei jalkojaan varonut vaan kaviot kopsuen mentiin useammasta esteestä.

Tukkipinon yli.
Kuvat ©Tero


Kivaa oli! Meni liian äkkiä. Tahtoo pian uudestaan.

Ongelmia:
yksi kielto
poni oli virkumpi

Parannusta:
poni oli virkumpi
hyppäsi huonommistakin paikoista

Anne + GoPro videoivat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora