lauantai 16. maaliskuuta 2019

Taas uudet sukset

Lauantain seuraava ohjelmanumero oli hiihtoratsastus. Haaveilin pellosta mutta se oli taas hiihto(ratsastus)kelvottomassa kunnossa. Liikaa ja liian raskasta lunta. Keli oli vähän plussalla ja yhä tihutteli.

Hilima taas valjaisiin ja minulle ensin siivousvuoro. Laitoin myös pehmopuomeista pienen pujottelukujan. Sitten väänsin taas uudet lainamonot ja -sukset jalkoihini. Sykemittarin paristo loppui, joten tästä ei tullut mitään dataa. Vaikka monot olivat useamman numeron liian isot niin silti sain kiskottua ne niin tiukkaan että pohkeita ja sääriä kiristi ja lähes kramppasi.
 

Monojen laittaminen on selvästi hauskaa.
©Pauliina


Tänään pysyin kaatumatta perässä. Ohjaus toimi vähän paremmin vaikka vasta illalla kuulin kanttien käytöstä. Tajusin lopulta että kun pysyn Hiliman reitillä niin en kaarteissa linkoudu lisävauhtiin. Käynnissä jännitin jalkojani ihan liikaa ja tuntui superraskaalta. Ravissa oli helpointa.

Mentiin pujottelut jokusen kerran. Onnistui myös laukassa mutta niiden jälkeen vauhti kiihtyi niin paljon etten uskaltanut pitää enää kiinni. En kaatunut. Eikä siis menty edes lujaa.

Jonkun max kymmenisen minuuttia kestin suksilla. Sitten oli jalat niin tohjona että piti lopettaa. Ehkä ihan hyvä totutella suksiin (monoihin) näin pienemmissä paloissa.
 

Teematiimi.
©Pauliina


Hannakaisa videoi hiihtojani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora