tiistai 30. toukokuuta 2017

Vuoden takaa parantanut Rocky

Iltapäivän maastoesteille sain Rockyn. Tähän astisista hevosistani ainoa, jolla menin myös vuosi sitten. Silloin en tykännyt. Alkumatkasta selvisi että viime vuoden suosikkini Shannon myytiin Ruotsiin.

©Sofia


Rocky oli kävellessä tasainen. Ei ihan yhtä tasainen kuin Cambell. Innostui mutta ei ollut edestä niin raskas. Poikitteli lähdöissä. Muille ei äkäillyt, ei edes kun kaveri tuli päälle. Aika tasaista menoa ja omistaja oli meihin tyytyväinen. Pari huonompaa paikkaa ja jotain varsinkin vesipätkiä tultiin ravissa.

©Sofia


Käytiin nyt hyppäämässä alakahdeksikko täysimittaisena. Viimeksikin menin sen Rockylla, nyt meni huimasti paremmin.

Välilampeen mentiin nytkin hypyillä alas. Lähistöllä hypättiin veteen ja tästä omistaja otti meistä videopätkän (joka on nyt jossain hukassa, lisään jos tulee vastaan). Sitten hypättiin kukkulan päältä iso tukki ja hidastettiin pikkulampeen. Kahden laukan väli pellolla päästiin nyt kahdella muttei kovin tasaisesti.

Alapellolla hypättiin vähän pidemmillä siirtymillä pari ja siinä sai antaa laukata. Ei silti viiletetty. Huippunopeus oli vähän päälle 25 km/h eli oikeasti aika maltillisesti. Poikkeuksellisesti loppulammen jälkeen hypättiin vielä portaat ylös, iso tukkipino ja kentälle. Siinä vähän kiihtyi ja vika hyppy ei ollut ihan paras. Tässäkin välissä heppa tuntui sotkevan ristilaukalle.

Tunnin jälkeen ei enää äkäillyt tallissa.

©Sofia


Ongelmia:
karsinassa oli alkuun vähän äksy
vedessä oli vähän hitaampi
illalla kutisi taas käsivarret

Parannusta:
kaikesta mentiin yli vaikka ravissa
rupesi paistamaan aurinko
omistaja kehui tämänkin jälkeen hyvästä ratsastuksesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora