lauantai 27. toukokuuta 2017

Muuttamista

Kisojen jälkeen oli Hempan aika muuttaa vanhaan kotipihaan. Tihutti. Laiskotti sen verran että tämä tehtiin tietysti ratsain. Mukaan lähti Anne Nakkea taluttaen. Vaikka matkaa ei ollut paljon niin nyt oli kunnon liikennepäivä. Tuliko vastaan 4 autoa ja kuorma-auto. Kuormuri onneksi pysäytti niin että päästiin ohi. Hemppa vähän epäröi mutta meni kuitenkin.

Kotipihassa varusteet pois ja riimu tilalle. Hepat laitumelle. Sitä ennen Hemppakin jo vähän töhisi. Laitumella odotin jotain liikkeitä mutta molemmat ruunat laskivat päänsä niin nopeasti ruokaan että tuskin edes huomasivat uutta kaveria.

Ruokaa kuin ei ikinä ennen.

Paluumatkalle takaisin maneesille ratsukseni lähti Eki vielä huomisia kisoja varten. Mukaan lähti myös kaksi ponia taluttajilla narun päässä. Alkumatka oli autotonta ja mentiin edeltä. Sitten nähtiin miten kaukaa tulee taas kuorma-auto vastaan ja väistettiin sivutielle. Loppumatka tultiin Ekin kanssa viimeisinä. Vastaan tuli vielä traktori ja kaksi autoa. Eipä se Eki niistä välittänyt, vähän katsoi muttei jännittynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora