keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Salainen toiveratsu oli tolkku epeli

Keskiviikon aamutunnille sain Doverin. Sitä ei näkynyt vuosi sitten kuin vilaukselta ja meni niin lujaa että laitettiin takaisin talliin. Odotin siis vauhtia. Kiva oli myös saada vähän pienempi ja luikumpi ratsu isojen muhkujen jälkeen. Olisikohan jotain 160 cm pintaan, ruunikko ruuna.

Keli oli tänään ennusteiden mukaan lämpimin, joten lähdin jo aamureissulle lyhythihaisessa. Hyvä valinta.

Dover ei olisi koulukisoissa loistanut koska kulki aika pää ylhäällä. Apuohjaviritys oli taas itselleni ihan uudenlainen. Kiinteä martingaali. Ei siis päässyt nostelemaan päätään holtittomasti.

Loikittiin ihan mukava määrä eikä ollut mitään ongelmia. Kevyempää istuntaa kaivattiin yleisesti. Ruuna ei arvostanut ohjista pidättämistä ja istunnan kanssa teki mieli istua syvempänä satulassa. Ehkä olisi kaivannut vielä hellempää kättä. Kehuja ei tullut yhtään niin vuolaasti kuin eilen.

Loikattiin linnaeste ja suurehko alashyppy Flipperin lampeen. Mukana oli myös pari muuta naista. Ihan lopuksi saatiin laukata pellon poikki ja meidät päästettiin kärkeen. Mentiin Doverin vauhtia, 31,6 km/h. Hyvin silti hidasti pyynnöstä.

©Virpi
Reunoilta vähän rajailtu kavereita pois.


Ongelmia:
nosti päätä herkästi
en osannut pidättää tarpeeksi herkästi

Parannusta:
hyppääminen oli helppoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora