maanantai 29. toukokuuta 2017

Paluu Flowerhilliin

Toukokuun lopulla oli taas aika lähteä Irlantiin Flower Hilliin maastoesteille. Saavuttiin sunnuntaina ja maanantaina oli heti täysi päivä hyppyhommissa. Tällä kertaa vähän viileämmässä kelissä. Noin +14°C aamulla ja sateen uhka oli olemassa. Laitoin poolon ja fleecen ja vaatetta oli ihan liikaa. Onneksi olen niin vilukissa etten sulanut.

Ratsukseni sain mustan McQueen-ruunan. Tämä oli porukallamme mukana myös vuosi sitten mutta itselleni uusi tuttavuus.

©Elina

Aloitettiin tavalliseen tapaan kävelemällä alas ja hyppäämällä kaksi pientä tukkia. Paikan omistajan kommentti oli että heppa on minulle sopiva. Käveltiin kurapolun ja ylämäen kautta tielle ja lähdettiin vasemmalle pellolle. Hypättiin jotain ja myös avaimenreikä. McQueen oli hyvin tasainen. Meni kun pyydettiin muttei kuumunut turhia. Aina ei ollut kovin tarkka kintuistaan vaan vähän kopisteli. Kahden askeleen sarjaväli mentiin yhdellä kun heppa innostui.

Käytiin välihuilit lammella ja sen jälkeen hypättiin molemmat vedet. Vedessä hepalla ei ollut kiire vaan löntysti käynnissä kunnes sain hoputettua raviin. Pellon takaisesta linjasta tultiin vain osa. Loikattiin myös kaksi estettä laitumelle (5 askelta väliin) ja sieltä pois. Pellon ympäri takaisin.

©Elina

Hyvä reissu eikä satanut vettä. Ratsu oli omaan makuuni ehkä vähän turhankin tasainen ja rauhallinen. Turvaratsu. Kaikesta empimättä yli mutta osa hypyistä oli aavistuksen löysiä.

Ongelmia:
välillä oli aavistuksen laiska, välillä vähän innokas

Parannusta:
helppoa ja mutkatonta
ei epäröintiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora