tiistai 30. toukokuuta 2017

Aamu- ja välimaasto koirilla

Tiistaina oli luvassa yhteen pötköön sekä aamun maastoesteet että samoilla hevosilla välimaasto mutta siihen otettiin koirat mukaan ja hypättiin vähän lisää. Keli oli pilvinen noin +15°C pintaan. Pelkkä poolo oli hyvä vaikka pari kertaa vähän tihuttikin.

Ratsukseni sain Cambellin (ilman p:tä). Karsinassa heppa oli ihan laama mutta innostui esteistä. Ei vieläkään tammaa mutta kaipasin jotain vielä menevämpää niin tämä oli siihen hyvä. Tosin suussa ei ollut mitään vahvempaa ja hetkittäin piti pidättää aika runsaasti eli otti käsille. Jalustimiin piti laittaa kierteet.

Välilampipose.
©Sofia


Ruuna oli kivasti menossa mutta kuunteli. Ei tuijotellut mitään ja kaikki esteet tuntuivat sen kanssa pieniltä. Tämä sai etusuojat jalkoihinsa ja muutamaan vähän kolisteli. Mutta paikat löytyivät helposti vaikka saattoi vähän kiihdytelläkin. Ennen estettä piti vähän arpoa että milloin päästää ja suihkaistaan. Sen verran innokas tapaus oli tämäkin että meidät käskettiin alkujoukkoihin ja mentiin lähinnä neljäntenä.

Käytiin loikkimassa vedellä ja pelloilla. Hypättin nyt myös välilampeen alas. Tultiin myös tallin takainen pätkä tukkeineen. Sitten otettiin koirat mukaan ja käytiin vielä lenkki koirien kanssa. Tai siis koirat viipottivat edeltä ja me loikittiin mennessämme jotain. Vielä vähemmän varoiteltiin etukäteen mitä tulee. Taisi olla tämä reissu kun siirtymiä mentiin vähän enemmän ravissa ja laukassakin.

Pihapose.
©Sanna


Kaikkineen ratsailla oltiin pari tuntia. Äkkiä meni.

©Sanna


Ongelmia:
nyki välillä ohjia
kädet (varsinkin oikea) tuli kipeiksi
vedessä oli vähän hitaampi
satoi vähän vettä (muttei haitannut)

Parannusta:
kaikki esteet tuntuivat pieniltä
omistaja kehui että ratsastin Cambellilla hyvin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora