maanantai 15. elokuuta 2016

Jussi koulutunnilla

Maanantaina arvelin että koulutunnille saan taas Kropekin. Vaan odotti iloinen yllätys ja listassa luki Jussi. Hepo löytyi tarhasta loimi päällä. Vähän meinasi lähteä karkuun mutta antoi kiinni. Hoitaessa oli kiltisti. Lämmintä aurinkoinen +16°C ja 5 ratsukkoa tunnilla.

Aloitettiin onnekseni käynnissä. Jussi oli rauhallinen muttei kovin taipuisa. Viriteltiin kumpparit tasoittamaan. Toiselle pitkälle sivulle tehtiin loivaa kiemuraa. Molempiin suuntiin oli haastavaa saada asetus vaihdettua keskellä. Tätä käynnissä ja ravissa.

Muuten tunti oli aika perustavaraa. Ohjattuja siirtymiä, suunnanmuutoksia ja jokunen pysähdys. Tarkkuutta kaivattiin kun tehtiin esim. ravilävistäjä kuudella käyntiaskeleella. Monesti Jussi sinkaisi raviin turhan lujaa. Kun yritin käyttää pohkeita hellemmin niin käyntiä tuli liikaa. Ravissakin rupesi tasoittumaan lopputuntia kohti.

Laukkaa otettiin taas vain 2 sivua kerrallaan. Kerran nousi väärä, muuten pyydetty. Yksi nosto oli Pikumaisen löysä että edestä laukkasi mutta takaset tuntuivat olevan ravissa. Välillä sai pyöräytellä laukassa ympyrän. Jussinkin laukka oli vähän hankalaa istua

Ongelmia:
taipuminen ei ollut kovin letkeää

Parannusta:
tolkku ja kuuliainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora