maanantai 4. huhtikuuta 2016

Maanantaikoomaa istuntatunnilla

Maanantaina ei vieläkään päästy hyppäämään. Kuulemma sateiden takia liian märkä kenttä. Etupuolisko olikin kuralla mutta takaosan toinen pääty oli ihan priima. Toinen märkä. Hyvin olisi mahtunut jotain pikkuista loikkimaan ympyrällä. Lämmintä oli ihanasti +9°C. Ilman takkia siis. Ratsukoita tunnilla oli 5.

Molemmille tunneille oli jaettu Roze mutta jälkimmäiselle tehtiin vaihdot. Anni onneksi auttoi tamman varustamisen kanssa sillä oli kamalassa kurassa, pölisi ja karvaa lähti.

Tämän päivän teema oli istunta. Ope puhui pilateksen tavoin istuntapalikoista, joiden pitäisi olla päällekkäin. Itse olin taas horroksessa enkä oikein saanut keskityttyä. Aloitettiin jalustimet kaulalla. Käyntiä ja ravipätkiä. Vaikutin välillä ehkä vähän liiankin vähän. Roze oli pikemminkin liian menevä. Varsinkin kun ravattiin pitkin ohjin niin tamma kiihdytteli ja hidasti vasta kaverin häntään. Ottipa kerran laukallekin. Yhdelle pitkälle sivulle tuli yksi puomi. Siinähän se ylittyi vähän ohimennen.

Laukat nostettiin taas pitkän sivun alun kulmista. Käynnistä. Pari sivua ravissa, yksi käynnissä ja yksi laukassa. Pääosin nousi oikein ja kepeästi. Vähän meinasi ruveta kiihdyttelemään ennen nostoja. Hieman vyöryi raville. En ollut kovin tehokkaana työskentelemässä. Käsky kävi olla huojumatta laukan tahdissa.

Vasta lopputunnista heräsin ja muistin ratsastaa tamman lyhyemmäksi. Ravissa sain käteni asemoitua kylkiin ja suorasta selästä tuli kehuja. Roze lyheni kivasti ja samalla tasoittui. Laiska se ei missään vaiheessa ollut mutta nyt säätyi vielä pari astetta paremmin. Ohjat oli tosiaan enää niukasti punaisen puolelta käsissä. Tähän moodiin olisi ollut kiva kokeilla vielä laukkakin mutta tunti loppui.

Ongelmia:
kuski oli yli puolet tunnista koomassa

Parannusta:
lopuksi meno parani
ei nykinyt ohjia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora