keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Laukkatyötä pölinässä


Keskiviikkona päädyin taas Easyn luo. Tällä kertaa hepo oli tallissa kiltisti. Pihalla oli +27 ja kenttä pölisi aika hurjasti. Käytiin sitten alkuverkat heittämässä kertaalleen maastolenkki ympäri. Kaikki askellajit. Maastossa oli epätasainen edestä eikä oikein jaksanut keskittyä hommiinsa kun yritin vaatia tehtäviä ja suorittamista.

Kentällä oli paljon tasasempi mutta käynnissä puri taas kuolaimeen. Tehtiin siirtymiä ja laukasta sain pelkällä istunnalla alas. Keksin hauskan tehtävän että käynnistä nostin vuorotellen myötä- ja vastalaukan ja laukkaa pieni pätkä. Sitten käyntiin ja uusi nosto. Sivuilla ehti tehdä 1-2 laukkapätkää. Pitkät sivut menin aluksi vastalaukassa ja kulmat myötälaukassa. Kun sitten yritin ratsastaa kulmienkin yli vastalaukassa niin rikkoi raville tai vaihtoi. Lopulta sain vastalaukan pysymään kulmissakin mutta meno oli selvästi epätasapainoista ja vauhti kiihtyi.

Ratsastinpa piruuttani myös A:0:n läpi kun sitä Rusinalla tahkosin. Meni vähän kiireisesti eikä kovin laadukkaasti. Laukasta alas siirtymät toimi paremmin kuin Rusinalla mutta kummatkin vastalaukat rikkoi. Sanoisin että olisi mulle myös Easyn kanssa turhan hankala ohjelma.

Tulipa sitten testattua taas myös länkkäleikkejä. "Whoaa" toimi yllättävän hyvin ja laukasta tuli seis ja vielä se peruutusaskel päälle. Olin selässä tunteroisen ja hepo hikosi vähän.

Ongelmia:
vastalaukat oli kaarteissa hankalia
maastossa oli epätasainen edestä eikä keskittynyt työskentelyyn

Parannusta:
laukat nousi hyvin, sekä myötä- että vastalaukka
toimi istunnalla kivasti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora