perjantai 17. toukokuuta 2013

Ensimmäinen sijoitus helposta B:stä


Perjantaina oli toisten koulukisojeni vuoro Rusinalla. Laiska kun olin niin kisahousut oli jo omalla tunnilla jalassa. Ja koska alla tosiaan oli jo oma tunti niin totesin etten jaksa kisoissa kahta rataa. Vaikka houkutti toki. Suunnitelmana siis helppo B:3 Rusinalla (pitkä rata). Rusinalla ohjelmassa taas oli helppo C alle. Kisat oli maneesissa. Lämminhän siellä oli muttei onneksi hirmu tukala.

Oman tunnin jälkeen letitin Rusinan. Muuten oli tosi nätisti ja piti jopa päätä sopivalla korkeudella mutta kun kerroin kuulijoille radasta niin hepo yritti haukata minua. Naureskelin että sen repliikki ois ollut että "älä puhu siitä, tulee paineita ja rupeaa jännittämään."

Meidän luokassa oli 11 lähtijää ja olin suoritusvuorossa tokana. Virallisesti verkka ois ollut kentällä mutta loikkasin Rusinan kyytiin maneesissa heti kun hepo oli selvittänyt ekan radan. Musta lyhythihainen oli ihan sopiva vaate harkkakisoihin. Jäätiin sitten maneesiin verkkaamaan koko ajaksi. Melko hyvin mahtui siihen asti kun rata pidennettiin. Rusina oli kivasti kuulolla ja melko nopsaa pyöristyi. Alaspäin siirtymät ei kovin priimaa olleet vaan vyöryi.

Rataa alotellessa.

Ei suuremmin jännittänyt. Maneesissa oli lopulta aika paljon aikaa pyöriä. Kun rata oli saatu pidennettyä niin päätyyn ei mahtunut kuin pari ratsukkoa kerrallaan eikä mahtunut enää ravaamaankaan kunnolla. Muistin verkassa kuitenkin tarkistaa jarrutusmatkan ravista pysähdyksiin. Verkassa hepo vähän kompasteli.





Lopulta kun päästiin radalle niin tutustumiskierroksella Rusina päätti poistua aidoista. Hupsis! Onneksi ei haitannut tässä vaiheessa. Ei siis ollut varaa lepsuilla. Itse suoritus oli siisti ja tasainen. Oikea laukka ei ollut ihan pyöreää. Huonoimpia ohjelman kohtia oli keskellä lävistäjää X:ssä tehty laukasta raville siirtymä. Siirtyi kyllä raviin mutta tuli aika pahasti kättä vasten etupainoisena ja vyöryi. Tästä tuli kutonen, "valmistele siirtyminen raviin". Vielä tätä huonommat pisteet (5) saatiin lopputervehdyksestä, johon Rusina saapui kompastumalla. Tuomarikin kommentoi että meinattiin mennä nenällemme siinä.

Oikea laukka ei ollut ihan pyöreää.

Tervehdys.

Paperissa oli yksi vitonen ja seuraavaksi huonoin numero oli 6. Paras oli neljään kertaan esiintynyt 7. Tämä suoritus toi yhteensä 63,409 %. Muistin jopa hymyilläkin radalla. Olin hyvin tyytyväinen. Käytiin suorituksen jälkeen kentällä kävelemässä. Tällä tuloksella päästiin ruusukkeille ja oltiin kolmansia, eka sijoitukseni helpossa B:ssä (leirikisoja ei lasketa). Sai valita tahtooko suklaata vai ruusukkeen. Valitsin valkoisen ruusukkeen.

Vasen laukka meni pyöreämpänä.




Miialle kiitos videon kuvaamisesta.

Rusina poseerasi aika huonosti kun yritin vielä napsia kuvia.
Muista kuvista kiitos Ellalle ja Ilpolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora