maanantai 6. toukokuuta 2013

Aamumaastoilemassa


Maanantaina olin houkuteltavissa maastoseuraksi Miralle ja Lillille aamutuimaan. Hepakseni sain Easyn, jonka kanssa oli vielä jokunen rästikerta joulukuulta jäljellä. Olin taas enempi myöhässä kuin ajoissa. Hepan lahjoin leivänpaloilla kiltiksi. Lämmintä oli +9. Tädit juorusi ja hepat oli nätisti. Easyn kanssa ravissa mentiin pääosin edeltä, laukassa varmuuden vuoksi takana. Lillijunnu käyttäytyi taas hirmu fiksusti vaikka veteen vähän arastelikin mennä. Easy näytti sitten hyvää esimerkkiä. Tuntumalla Easy heilutteli päätään ikävän paljon.

Laukat mentiin suht reippaasti mutta Easy ois silti halunnut päästellä vielä enemmän. 41 km/h näytti GPS. Käytiin lopuksi sitten vielä yksi lenkki Easyn kanssa. Ajattelin että päästelkööt sitten niin lujaa kuin tahtoo. Mutta ei yksin sitten viitsinytkään. Vähän kyttäili myös puskia yksikseen.

Lopuksi pyöriteltiin hetki vielä kentällä. Kulki taas turhan matalana ja puri kuolaimeen. Laukat nousi ihanan hyvin. Lopuksi tasottui ravissa ja käynnissä. Parit peruutuksetkin tehtiin ja siirtymiä.

Ongelmia:
maastossa heilutteli päätä tuntumalla

Parannusta:
laukat nousi ihanan helposti kentällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora