sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Ei sittenkään A:ta vaan KN


Saaran tallin kevään viimeisissä kisoissa oli valitettavasti kaikille avoimena vain vika luokka, joka oli tällä kertaa A:0. Toivoin hartaasti ettei siihen tulisi tarpeeksi osallistujia ja saisin mennä Rusinalla KN:n. Näin sitten onneksi kävikin. Mutta kunnon kisaajaksi meitä ei otettu vaan mentiin luokan ulkopuolella. Omien aikataulutoiveiden mukaan sain mennä ekana.

Poseilua suorituksen jälkeen.


Rusinaa ei huvittanut enää.
Mentiin Saaran maneesiin taluttaen. Rusina oli ihan rauhassa. Maneesissa oli pari muuta ratsua verkkaamassa. Alkuun oli vähän jäykkää menoa mutta tasottui tosi nopsaa. Laukat ja alaspäin siirtymät ei olleet kovin priimoja. Kuvittelin että ois kiire mutta edellinen luokka oli vielä kesken.

Kentälle päästiin kun edellinen luokka loppui. Pyörittiin verkkapäädyssä ja Rusinaa jännitti. Edellisen luokan palkintojenjaon aikaan yritettiin pysyä pois alta olemalla kisaradan aitojen ulkopuolella (sisälle ei saanut mennä). Kerhotalo jännitti heppaa kovasti ja ajattelin jo että rupeaako se keulimaankin kaiken steppailun lisäksi. Hirveää tuijottelua. Eikä hepo ehtinyt todeta yleisöä ja kerhotaloa vaarattomiksi ennen kun tuli meidän vuoro. Oltais tarvittu lisää luuhailuaikaa kentällä.

Ratsukko yrittää keskittyä.
Onko nyrkki kiinni?

Sitten tuomari päästi meidät aitoihin ja kierrettiin ympäri kumpaankin suuntaan. Sit rupes olemaan kuulemma jo kiirekin. En ottanut laukkaa alle. Lähtömerkki ja hommiin. Alkurata olikin sit jännittynyt ja Rusina kiirehti menemään. Raviohjelman jälkeen onneksi rauhottui ja tasottui ja numerot parani loppua kohti. Taas laukkaympyrä vasempaan toi meille kasin. Tosin lopun laukasta käyntiin siirtymästä tuli ihan aiheellisesti nelonen. Radan jälkeen tuomari vielä kehui että näyttävä ratsu.

Kulman ratsastus.

Tällä suorituksella saatiin 61 % eli meidän huonoin tulos tähän mennessä. Ei tarvi harmittaa luokan ulkopuolisena olo sillä oltais jääty neljänsiksi ja joka tapauksessa ilman ruusuketta. Seuraaviin kisoihin pitää sit vielä vähän tsempata ja saada hepo rennoksi alusta asti. Edelleen tehtävätkin pitäisi valmistella hitusen paremmin. Mutta olipa kuitenkin energinen. Totean että Rusinan kanssa on ihan mahdollista lähteä kisaamaan palkinnoista.

Noora-Marialle kiitos kattavasta kuvavalikoimasta.

Kuski vetää ilmeellä. 
Rusina ei näytä jokaisessa kuvassa tankkerilta. 
Pysähdys, 4 sekuntia. Lähes tasajaloin.

Kummallakin keskittyminen jossain ihan muualla.

Kantapää on kerrankin alhaalla. Mutta minnekäs hevosen
takaosa menee? Tämä ei ole pukkikuva.

Laukannosto. Minne katosi pyöreys?

Leijuntahiippailua.

Pääty-ympyrää.

Taas vähän solakamman näkönen kuva Rusinasta.

Ei näytä etupainoiselta. Korkeintaan kuski.

Laukkaa lävistäjällä.

Laukkaa kuola valuen. Kuski kenottaa tällä kertaa sisään.

Ja näin Rusina rullailee itsensä välillä pakettiin.


Annelle kiitos kisaradan videoinnista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora