perjantai 24. toukokuuta 2013

Kolmen kavaletin kahdeksikkoa


Perjantain tunnilla oli kavaletteja ja sain Koran. Tunnin piti viikonloppuope. Ratsukoita tunnilla tais olla 6. Kelinä oli aurinkoinen reilu +20 ja oltiin kentällä.

Korjaukset oli taas tyypillisiä, lyhennä ohjia, hyppää keskempää ja istu kevyessä istunnassa. Huomasinpa jälleen myös että Kora ei hyppää yksin kun vedettiin kavaletistakin ohi. Tunnin päätehtävä oli kääntäminen ja hypyissä johtaminen. Tehtävänä hypättiin kahdeksikkoa kolmella kavaletilla. Meni suht ok, taisi mennä aika reippaasti. Yksi keilattiin niin saatiin sakkokierros. Omasta toiveesta hypättiin loppuun kapea kavaletti. Hyvin meni tuntihepat siitä yli, myös Kora. Vaikka noin kapeita hypättäviä eivät tuolla ole nähneet ikuisuuksiin jos koskaan.

Kora pyöristyi käynnissä ja vähän ravissakin mutta aikamoista hinkutusta se oli. Omia mokia sain vähän korjattua, ainakin istuntaa kevyemmäksi. Ope käski opetella ite tuntemaan mitä tapahtuu että oppisin korjaamaan virheeni itse. Minä kun valittelin että unohdin samantien mitä tapahtui.

Ongelmia:
ohimeno
keilaus
ohjat liian pitkinä

Parannusta:
kapeasta yli
vähän taas pyöristyi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora