lauantai 10. marraskuuta 2018

Kärryttelyseurana

Lauantaina oli aikaa hillua koko päivä tallilla. Sain kutsun tallikaverin mukaan kärryttelyseuraksi maastoon Hilimalla ja tietysti lähdin vaikka keli lupasi kylmää ja märkää. Pakkasin mukaan kaikki vaatteet (mutta ihan kaikkia en pukenut). Fleece, ohut ja paksu takki. Sadetakki ja huomioliivi. Sukkahousut, ratsastushousut, ohuet toppahousut ja rainlegsit. Villasukat ja kumisaappaat. Rukkaset. Kypärämyssy ja kypärä. Reisille tuli silti vähän kylmä. Onneksi oli vielä viltti matkassa. Enkä siis tehnyt muuta kuin olin matkustajana.

Mentiin Kotakankaan lenkki. Isolasta eteen tuli toinen kärry, joka vähän tukki reittiämme eikä päästy suunnitelmien mukaan ravaamaan. Metsäpätkällä sitten hölköteltiin rauhallista ravia. Koska ravit jäivät sen verran vähiin niin käytiin vielä Hangaksentiellä hölköttämässä pätkä sinne ja takaisin. Ns. lampaiden jälkeen ympäri. Hilima ravasi iloisesti ja huippuvauhdit olivat lähes 20 km/h.

Sen verran tihutti että sadetakki oli ihan märkä. Vaikken sadetta huomannutkaan. Reissu meni sukkelasti ja ilman mitään ongelmia. Mutta ei Hempasta varmaan tähän seuraan olisi ollut. Olisi saanut kärryistä hepulit. Naureskelin että se olisi pitänyt ottaa käsihevoseksi mukaan.

Ongelmia:
muu liikenne hidasti
puhelinmyyjä häiritsi metsärauhaa (eikä soittanut ikinä uudestaan vaikka lupasi)
samalla tuli sormille kylmä
tihutti

Parannusta:
oikein tolkusti kaikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora