maanantai 20. lokakuuta 2014

Virtaisa Roze ja hankalat avoväistöt

Maanantain koulutunnin ratsukseni oli merkattu Roze. Mieluummin olisin hypännyt Rozella ja mennyt koulua blondilla. Olin sen verran häslänä että unohdin jopa pyytää jotain laittamaan tamman valmiiksi. Onneksi sain kuitenkin muistutuksen. Rozen kyytiin oli kiva hypätä, sillä liikkui pohkeista eteen. Ope varotteli että saattaa olla hankala, sillä on aiemmin päässyt vähän hääräilemään oman mielensä mukaan. Näemmä sain pidettyä tarpeeksi hyvän kurin, sillä ei edes yrittänyt mitään.

Tehtiin ravivoltteja kulmiin ja laukassa keskiympyröitä. Roze oli epäilyttävän pomppuisa. Laukassa vaihtoi kertaalleen laukkaa ympyrällä. Useamminkin tuntui että lähes pukittaa. Satula oli kuitenkin ihan ok kohdalla. Varusteiden tarkistus on hyvä juttu jos esiintyy kummallista käytöstä. Laukassa ratsastin eteen. Tuli kuulemma nästisti raville mutta mielestäni vähän valui. Siirtymä ei tullut tarkkaan pisteeseen. Eipä ainakaan töksähtänyt. Muutama väärä laukka taisi nousta. Roze vähän kuumui laukoista ja oli kovasti menossa jo vähän ennen.

Lopputunnista tultiin väistöjä ratsu avon asennossa. En meinannut millään tajuta että miten. Takaosan ratsastus jäi sitten kokonaan. Siellä se tulee itsekseen perässä. Juupajuu. Haettiin rentoa hevosta. Onnistui aina välillä mutta aika paljon taisi olla vielä parannettavaa. Katsojakommenttien mukaan tamma kyllä lyheni. Omasta mielestäni viimeksi kun tehtiin täsmävoltteja taisi mennä paremmin.

Ongelmia:
ei ihan rento ja myödännyt ratsu
ns. avoväistöt ei millään meinanneet aueta kuskille

Parannusta:
ei puuhaillut omiaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora