lauantai 15. maaliskuuta 2014

Lennossa vaihtunut kisaratsu ja kvaalaus seuraaviin kisoihin


Päivän viimeinen kisaratsu olikin Meri. Lilli oli kaatunut tarhassa ja loukannut itsensä. Tarjotuista vaihtoehdoista (Tihta, Remu, Power, Meri) Meri houkutti eniten vaikken ollut mennyt sillä kuin yhden tunnin koulua. Päällepäin hyvin tasaisen ja tolkun näkönen esteheppa. Erittäin kiva oli että sai mennä kaksi rataa, sillä Eemelin kanssa esittämäni tunarointi olisi sellaisenaan jäänyt harmittamaan.

Merinkään kanssa ei ollut suunnitelmissa lähteä kisaamaan voitosta. Kunnon tiet ja hyvät lähestymiset. Haaveena oli edelleen päästä maaliin. En käynyt kävelemässä rataa uudestaan. Pakkohan se on jo osata! Yllättävän hyvissä ajoin oltiin maneesissa ja ehdin jäätyä aika pahasti kävellessä ennen verkkavuoroa kun menin antamaan takkini pois.

Verkassa hyppäsin 4 verkkahyppyä Merinkin kanssa. Ponnistuspaikat ei olleet ihan optimit mutta yli mentiin. Laukka oli aika hankalasti säädeltävissä. Mennä puksutti. Onneksi suht reippaasti.

Oltiin lähtövuorossa tässä neljän ratsukon luokassa vikana. Ehdin siis tovin kävellä omaa vuoroa odotellessa. Ex-vuokraheppani Easy vetäisi omistajansa kanssa sellaiset pohja-ajat ennen meitä että totesin etten lähde edes yrittämään tuon päihittämistä. Enkä ollut muutenkaan menossa ratsastamaan aikaa. Tarkoitus oli vihdoin muistaa rata ja päästä hyväksytysti maaliin.

Meri mennä puksutti radan tasaisesti. Ponnistuspaikat osui vähän verkkaa paremmin. Vaikka esteiltä tultiin väärässä laukassa alas niin Meri korjaili laukat sangen hyvin askeleessa (ilman että kuski erityisesti vaati vaihtoja). Ei kyttäilyjä eikä kolinoita, nelonenkin hypättiin. Eikä muitakaan mutinoita, joten nollalla maaliin.

Kutsu palkintojenjakoon yllätti täysin. Ensin mutisin että saadaan säälipalkinto mutta oikeastihan 4 ratsukon luokassa kaksi sijoittuu. Oltiin 9 sekuntia nopeampia kuin kolmas ja lähes pari sekuntia nopeampia kuin puomin mukaansa napannut neljäs ratsukko. Eli ihan ansaitusti tuli sininen ruusuke! 6 sekuntia Easya hitaammalla ajalla. Meri jatkoi sitten vielä hommia.



Anne taisi kuvata tämänkin radan.

Ilpolta tuli kuvia myös Meristä. Ehkä niitäkin myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora