perjantai 28. kesäkuuta 2013

Tyyliestekurssin päätös


Perjantai-iltana oli tyyliestekurssin vika päivä. Ratsukoita oli edelleen 7 mutta osalla vaihtui hevoset eilisestä. Minä jatkoin Töpön kanssa. Hepo oli ekan tunnin mennyt alle. Karsinassa oli suht ok. Suitsien kanssa meinasin hätiköidä niin leikki hetken kirahvia mutta rauhottui siitä nopeasti kun ite maltoin.

Oltiin taas kentällä. Töpö oli koko tunnin aika löysähkö. Alkuun nousi väärä laukka kahdesti, hupsis. Ensin tultiin jumppaa joitain kertoja. Ekalla kerralla kun laukattiin esteiden ohi Assin vetohevosena niin Töpö pukitti. Selkään tuntui isolta, kesken laukan yhtäkkiä potkaisi sivulle. Sivusta katsottuna oli kuulemma vain pikkupukki. Ope sanoi että älä anna pohkeiden käytön tulla kantapäiden kustannuksella.

Sit tultiin pikkurata kahdesti. Estekorkeus oli max 60 cm. Kaikista päästiin yli mutta kääntämiseen sai keskittyä tosissaan. Ekalla kierroksella tuli ongelmia ja meinattiin liirata esteestä ohi kavereiden luo. Kierroksen päätteeksi saatiin höykytystä laukkaamisesta vasemmassa kierroksessa ympyrällä. Töpö oli innoissaan liiraamassa kavereiden luo. Oli rankkaa. Kun pääsin huilaamaan niin syke oli 172.

Toinen kierros oli vähän sujuvampi. Nyt osasin katsoa estettä ajoissa ja alottaa kääntämisen kymmeniä metrejä aiemmin. Näin kuviosta tuli siis huomattavasti parempi. Laukat vaihtui kai suht ok.

Töpö malttoi taas yllättävän hyvin tunnin jälkeen karsinassa odottaa suitset pois päästä ennen kuin kävi iltaruokiensa kimppuun. Mutta hepan selkää pestessä takaset heilui taas siihen malliin ettei tehnyt mieli mennä kovin lähelle.

Ongelmia:
kääntäminen, varsinkin laukassa vasempaan

Parannusta:
kaikista mukisematta yli
sain korjattua virheitäni aika kivasti


Kameran takana oli luottokuvaajani Anne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora