perjantai 7. kesäkuuta 2013

Mainontaa


Perjantaina pääsin suhteilla mukaan FilmMe:n tiedotustilaisuuteen. Läsnä oli myös paikallislehti Kalevan toimittaja. Systeemi oli ennalta jo jutuista tuttu. Eli paikannusjärjestelmä, joka seuraa ratsastajalla olevaa ranneketta ja kuvaa hevostelua. Nyt päästiin (Annen sain puhuttua mukaan matkaan) ensin katsomaan demo ja lopulta itsekin satulaan testaamaan järjestelmää.

Testaaja säätämässä itseään ratsaille.
Kuvasta kiitos FilmMe:n kuvaajalle.



Kuvittelin ratsastaneeni ikuisuuden mutta en ollut kyydissä kuin 7 minuuttia. Eli kaikki olisi hyvin sopinut yhteen pätkään. Mutta innostuin ähräämään rannekkeen kanssa lyhyempiä klippejä ja jonkin mysteerin takia ne eivät kaikki tallentuneet. Onneksi oli Anne kameralla varmistamassa.

Ratsuna toimi kenttääkin kisaava Olli. Tänään hienosti koulumoodiin suittuna, kanget suussa. Hepo oli ihanan reipas ja herkkä. Tein siirtymiä ja temponvaihteluita. Yritinpä laukanvaihdotkin. Toiseen suuntaan vaihtoi etupää ensin, toinen taisi olla puhdas. Tässä huomasi myös että viime aikoina harjoittelemani hankalat laukasta käyntiin siirtymät ovat hankalia varmaan juuri sen takia kun en osaa ratsastaa niitä kunnolla. Ollinkin kanssa jäi viilattavaa, syy löytyy siis kuskista. Jotenkin kummasti hepo aina valahtaa pitkäksi ja siirtymän loppu menee valumiseksi.

Ratsastin pätkät reippaampaakin laukkaa. Tästä tuli vähän huonommin takas. En jotenkin raaskinut jäädä lorvimaan ratsaille, joten aika pian sitten laskeuduin alas ja Olli pääsi poseerausten jälkeen lepäilemään ennen seuraavaa koitosta illalla.

Bloggaajat poseeraa. FilmMe:n kuvaajan ottama otos.

Kiitos FilmMe:n porukalle tästä sekä allaolevista videoista!

FilmMe:n ottamat pätkät:







Anne kuvasi videokamerallani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora