perjantai 7. kesäkuuta 2013

Muu sujui paitsi avot


Perjantaina omalla tunnilla ratsuna oli taas Rusina ja aiheena avot. Tamma oli tallissa kiltisti yhtä hieman uhkaavaa louskaisua lukuunottamatta. Ratsukoita oli tunnilla 6 ja oltiin kentällä. +21°C.

Hepo liikkui tänään ihan kelvosti. Oikeastaan kaikki muu meni suht kivasti paitsi itse avot. Alkuverkassa ei ollut kovin pyöreä, ravissa turpa nousi. Käynnissä meni ihan nätisti.

Laukassa vasen meni hyvin, oikea oli aluksi hankalampi ja meni oikeaa laukkaa lujempaa. Laukattiin alkuverkan jälkeen muistaakseni vähän pidemmät pätkät. Ennen avoja nostettiin jalustimet ylös.

Rusina piti pitää avoissa aika suorana. Enkä tuntenut kun takaosa karkasi. Sorruin ylitaivuttamiseen ja jos hetkittäin sujuikin niin vähintään reitti aaltoili. Kuvittelin että vasen kierros ois ollut helpompi kun oikea oli niin tuskaa. Mutta vasen olikin vielä huonompi. Lopuksi halusin tulla vielä kerran ja onneksi sain. Pikkusen sain korjattua ja lopetettiin edes jotenkin tyydyttävään suoritukseen. Se on itelle näemmä aika tärkeää. Muistelen etäisesti että avot mentiin suoraan ravissa. En oo varma.

Loppuraveissa Rusina pyöristyi kivasti. Omistajakin huikkasi ohimennessään että hyvältä näyttää.

Ongelmia:
avot

Parannusta:
pyöristyi loppua kohti paremmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora