maanantai 30. syyskuuta 2013

Ihastumassa Harmoniaan lisää


Maanantaina olin taas Malluilemassa. Hevostoiveeksi olin ehdottanut kimoa pv-tammaa. Cavalaa ei näemmä vielä uskallettu antaa mutta olin Harmoniaan erittäin tyytyväinen. Ennen tuntia meinasi tulla hitusen kiire mutta nyt ei onneksi tarvinnut enää pyöritellä pinteleitä etusiin vaan kaikkiin jalkoihin tuli suojat. Lämmintä +5.

Tunnilla tehtiin ainakin avoja. Volteilla havahduin siihen että takaset liiraa välillä omia reittejään. Tehtiin raviväistöjäkin. Hepo ei ollut yhtä rento kuin viimeksi. Mutta kiva oli huomata että aika hyvin tunnen selkään mitä tapahtuu. Paitsi avoissa en aina.

Laukanvaihtoja piti tehdä taas vain muutama. Mutta eipä ne juuri edelliskertaa paremmin onnistuneet, joten niihin meni aikaa. Edelleen ohjausongelmia kun istuntani ja keskittymiseni levisi.

Lopulta heppakin taisi vähän väsähtää. Hikosi taas.

Loppukäynnit sain käydä maastossa Harmonian kanssa kahden. Vaikka viimeksi spurttailtiin parkkiksella. Tällä kertaa ongelma oli enemmän kuskin suuntavaiston puute. Yritin laavulle mutta vasta kolmas yritys vei meidät sinne. Hepo ohjautui automaattiohjauksella kyllä hienosti takas talliin.

Totesin että ei mua täältä saa kulutettua pois ja hankin kymppikortin. Tuntihinta putosi samalla 26 eurosta 22 euroon. Ei ollenkaan paha. Varsinkin kun Harmonia on niin passeli ratsu mulle. Sainpa vielä toiveeni estetunnistakin läpi. Sinnikäs hyppyjen kysely tuotti lupauksen että ens maanantain tunnilla hypätään. Jee!

Ongelmia:
ratsu ei ollut ihan yhtä rento kun viimeksi

Parannusta:
ohjautui paremmin
ei satanut
hyvin toimi yksinkin maastossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora