lauantai 21. syyskuuta 2013

Lisää uusintateitä


Ankin estevalkkaan toivoin Elliä. Enkä ollut kuulemma ainoa. Kovin mielissäni en ollut kun listassa luki Power. Tarkoitushan oli harjotella Ellillä mahdollisia tulevia kisoja varten. Power oli hommissa jo kahdella aiemmalla tunnilla eli hyvin lämmitelty. Vauhti oli silti edelleen hukassa. Meno oli pitkää ja löysää enkä sitä oikein muuksi saanut. Hetkittäin saatettiin toki mennä myös pitkänä ja lujaa mutta eipä sen laadukkaampaa ollut. Alkuverkka saatiin mennä aika itsenäisesti. Ratsukoita oli 4.

Esteet oli kasattu enempi katsomopäätyyn ja aikamoisia hasarditeitä oli luvassa. Etukäteen kauhistelin mahdollista keilausten määrää. Heti alkuun tultiin kunnon luulot pois -tehtäviä. Hyppyjä, joissa oli tiukkoja käännöksiä seinälle. 3 ja 4 esteen tehtäviä ja vinolähestymisiä. Ei ihan parhaimmasta päästä. Eikä meillä laukat vaihtuneet sitten millään. Yli kyllä mentiin. Tosin yksi hypättiin niin juuresta että Power potkaisi alapuomin maahan. Mutta sitähän ei lasketa kunhan ylin pysyy paikallaan.

Yritin kerta toisensa jälkeen herätellä Poweria hommiin mutta tulos ei ollut toivottu. Tehtävät möngittiin läpi. Onneksi ensimmäisen kierroksen jälkeen ei esiintynyt kiemurtelua ennen esteitä. Yhdestä pystystä meinasi nimittäin liirata ohi. Siinä ei ollut toivoakaan päästä johtamaan oikeaan suuntaan. Yhdessä pätkässä oli välissä myös eteenratsastus pitkällä sivulla. Meillä levähti kelvosti alkanut alkutehtävä siihen ja Power vaihtoi laukan samalla. Heiluin kuulemma itse liikaa ja heitin ohjat pois. Mutta jarrutus ja tiukka kääntö seuraavalle sentään onnistui porukasta parhaiten.

Loppuun hypättiin vielä rata, joka kellotettiin. Esteitä taisi olla 6. Alku meni ihan hyvin. Mutta tokavikan paikkeilla tehtiin tie vähän hutaisten, Power puski pahasti sisäpohjetta vasten, laukka hyytyi, piti ottaa vähän kauempaa että päästiin esteelle eikä loppukaan mennyt ihan putkeen. Mutta esteet pysyi sentään ylhäällä. Ei pärjätty ajassa, jäätiinköhän voittoajasta 3-4 sekuntia ja kakkosellekin sekunti. Vaan enpä osannut tätä ihan hirmuisesti harmitella. Totesin että kisoissa en kääntelisi ihan noin ja kisoissa alla olisi todellakin joku eri ratsu.

Ongelmia:
en saanut Powerista löysyyttä heräteltyä pois
väärät laukat

Parannusta:
ei pudotettu yhtään ylintä puomia!
laukat rupesi lopputunnista vaihtumaan vähän paremmin

Videota meidän menosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora