perjantai 10. elokuuta 2012

Kevyt liikutus kentällä ja maastossa


Perjantaina kävin liikuttamassa Easyn kevyesti vähän lyhyellä varoajalla. Onneksi oli itellä hyvin aikaa iltapäivästä. Anne tuli kuvaamaan ja päätyi samalla hevosenhoitajaksi. Kelinä oli aurinkoinen +14.

Easylla vähän epäluuloinen ilme.
Kameran takana oli Anne.



Istun suht suorassa. Muusta löytyykin sitten viilattavaa.
Anne kuvasi.

Kentälle kasattiin esteitä, joten pyörittiin niiden välissä. Ensin käyntiä ja siinä vähän volttailua. Kentän takakulma ei ollut tänään niin pelottava kuin aiemmin. Hepo oli vähän jäykähkö. Ravissakaan ei mitään ihmeitä tehty, muutama siirtyminen. Volteilla yritin pitää ratsun raiteillaan. Taisin itekin vähän jännätä kuvaajaa. Vaan harvoimpa alkuverkka muutenkaan kovin hohdokasta on. Otettiin jokunen kierros laukkaakin kumpaankin suuntaan. Se meni suht ok ainakin selästä tunnustellen. Kuvat kavaltaa ettei hepo ollut pyöreä kuin toiseen kierrokseen. Tai sitten sattui huonot hetket kuviin.

Muutama vähän tasaisempi laukkakuva.
Annen otoksia.
Etukeno.
Annen tallentama.

Pyöriteltiin vielä 3-kaarista ravissa. Jatkuvasti päädyissä suuntaa vaihtaen. Ongelmat oli samat kun ennenkin. Ei ollut ihan tasainen ja turpa nousi vasemmasta oikeaan kierrokseen vaihdettaessa. Aika kevyt kenttäverkka oli. Sitten käytiin vielä käyntimaasto loppuun.

Ravissa pyöristyi mutta muoto on aika matala.
Kaipaisin ratsua enemmän takajalkojensa päälle ja edestä ylväämmäksi.
Ikuistajana Anne.
Ongelmia:
epätasainen ja jäykän olonen hepo

Parannusta:
oli fiksusti
takakulma ei kauhistuttanut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora