maanantai 6. huhtikuuta 2015

Yli puolet radasta mukaan

Maanantaina oli kisapäivä pääsiäisen kunniaksi. Lida oli ylibuukattu ja vararatsuni Mörkö ep, joten sain vain yhden startin Fossilla, ruunan keskimmäisenä kuskina. 90 cm.

Ratapiirros. Itseäni kummastutti reittivalinta 11 - 12.

Rataa en muistaakseni kävellyt, mutten ottanut siitä paineita. Oli parin verkkaryhmän verran aikaa tuijotella esteitä ja katsoa muiden suorituksia. Fossikin meni ihan tolkun näköisesti yhden radan alle.

Oma verkka meni vähän hutiloiden. Yritin pitää ratsun hallussa ja juoksematta mutten jaksanut olla loppuun asti tarkka. Välillä vauhti pääsi aina kiihtymään. Muuten oli tasainen itsensä eli ei tuijotellut. Ensimmäiset verkkahypyt taidettiin päästä puhtaasti, jälkimmäinen este keilattiin kummallakin yrityksellä.

Itse rata meni kehnommin kuin odotin. Kuvittelin että selvittäisiin parilla pudotuksella. Mutta eihän meillä ollut mitään rytmiä. Ensimmäiset pari estettä selvittiin puhtaasti mutta sitten alkoi keilaus. Tultiin juureen, ei hyvä. Hypättiin kaukaa, ei hyvä. 5 puomia matkaan. Vasta ykkösvaiheen vikalla eli ysillä tuntui että sain jonkinlaisesta rytmistä kiinni. Vähän turhan myöhäistä. Positiivista kuitenkin että esteet ei näyttäneet isoilta eikä meillä tainnut olla kuin yksi ristilaukka, jonka korjasin ravin kautta. Ratsu taisi väsähtää. Mutta ysikympissä kukaan ei hypännyt edes ykkösvaihetta nollille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora