perjantai 28. helmikuuta 2014

Rästimässä koulutunnilla

Perjantai uhkasi hetken näyttää hepattomalta. Onneksi Uotilassa oli tilaa rästille lyhyellä varoajalla. Ratsukoita tunnille tuli kivasti vain 5. Ratsukseni sain neljättä kertaa tupsujalka-Celinen. Keli oli nollassa.

Alkuverkassa ratsun taisi saada pitää suorempana. Ravissa oli sentään hyvä tahti. En ollut aina varma että kenelle ope puhui.

Tehtiin takaosakäännöksiä melko pitkän kaavan mukaan. Ope kaipasi parempaa taivutusta. Vasempaan kierrokseen en saanut ulko-ohjalle mitään tukea vaan ohja oli tyhjänä. Oikealle taivuttaessa Celine saattoi kääntää pään vinoon. Itselleni tuli olo ettei mikään kelpaa. Aiemmin olen näemmä saanut tehdä takaosakäännökset aika hutiloiden ja taivuttamatta. Pelkän asetuksen kanssa niitä on mielestäni treenattu, nyt mentiin avoasentoon asti (joka mielestäni on taivutus - avotaivutus).

Ravista tehtiin käyntisiirtymiä. Yritin mennä rauhallisesti ja kiihdyttelemättä. Jatkuvasti oli 3 muuta ratsukkoa hännässä vaikka tein pienempää tietä. Volttailin sitten vähän ja yritin olla välittämättä. Ope keskittyi yhteen ratsukkoon ja muut jäi vähälle huomiolle.

Lopuksi oikea laukka oli ok.

Ongelmia:
olen saanut tehdä takaosakäännökset aina aika hutiloiden taivuttamatta
meni linjat sekasin tästä

Parannusta:
ei keljuttanut kovin pahasti vaan maltoin kärsivällisesti harjoitella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora