lauantai 1. helmikuuta 2014

Kamalaa jännittämistä koulukisoissa

Illalle oli vielä koulukisat luvassa Aaltokankaalla. Tällä kertaa ihan uusilla kisaratsuilla. Edellinen tunti Touhon kanssa meni niin superisti että päätin lähteä sillä kisaamaan KN:ää. Poikkeuksellisesti luokat oli käänteisessä järjestyksessä, joten KN oli ennen C:tä. Taisin olla luokan vika starttaaja, ainakin ihan loppupäässä.

Poni jäi tänään ilman lettejä. Sonja auttoi onneksi kuntoonlaitossa niin selvisin ajoissa uudesta kisa-aikataulusta huolimatta. Itsekin menin epätyypillisesti ilman kisavaatteita. Vasta maneesiin mennessä muistin vinkkauksesta että Touho saattaa potkia muita. Eipä ollut punaista rusettia hännässä. Verkassa yritin olla huolellinen ettei mennä liian lähelle muita eikä mitään tilanteita onneksi tullut.

Poni oli jännittynyt ja tuijotteli, eipä tullut verkasta kovin ihanaa. Meno oli hetkittäin vähän tahmeaa mutta raipalla ei auttanut tehdä juuri mitään koska ruuna reagoi niin isosti. Kun päästiin aitoihin pyörimään niin ennen lähtömerkkiä poistuttiin ruudusta kahdesti. Avoin aukko kohti kavereita oli ratsulle liian iso houkutus. Onneksi ennen lähtömerkkiä siitä ei seuraa sanktioita.

Rata juostiin läpi aika kyytiä. I:ssä nousi väärä laukka. Touho kyttäili tuomaristoa ja katsojia. Edellisen tunnin superiudesta ei ollut jälkeäkään. Nyt oli pinkeä, jännittynyt ja jäykkä. Ei tullut kovin hyvää. Tuomarin kommentit oli kuitenkin että huolelliset tiet ja tein mitä pystyin. Mutta ratsun pitäisi olla paremmin läpi että tulisi parempia pisteitä.

Paperissa numerot oli pääosin kiltisti arvosteltuina 5,5 ja 6. Laukasta käyntiin saatiin 4,5, ravin kautta. Alakerrassa kuuliaisuudesta oli 5. Tästä kamaluudesta saatiin kuitenkin 56,800 %. Tuloksissa jäätiin odotetusti häntäpäähän.


Ilpolle kiitokset radan kuvaamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora