sunnuntai 24. elokuuta 2014

Seitsemäs ruusuke

Sunnuntaina sain luvan lähteä naapuriin kisoihin. 70 - 80 cm, arv. 367.1, ratsuna Meri. JKH (Jälleen Kohti Heppajuttuja) -tiimi oli taas edustettuna. Rata käveltiin keskenämme kun tuolla ei kellään ole valkkuja mukana. Muutamia melko hasardeja uusintateitä oli tarjolla. Päädyin keskivaikeaan vaihtoehtoon. Muuten rata oli onneksi suht simppeli muistaa, 13 estettä. Kisat maneesissa, verkka pihalla.

Ratapiirros.

Meri oli hyvin poikkeuksellisesti pömelipomppuisa kun päästiin kentälle. Aina rauhallinen ratsuni esitti sinkoilun alkeita. Sen verran että kuskia vähän jännitti. Ennen rataan tutustumista ehdin tosiaan kävellä ja ravailla alle. Taisin ottaa pari pientä laukkapätkääkin. Lähinnä yritin saada Meriä rauhoittumaan ja keskittymään. Kaiken lisäksi otti kierroksia muista hevosista jos tulivat liian lähelle.

©Mira
Kun menin uudestaan kyytiin niin ratsu oli onneksi rauhoittunut. Enää ei yrittänyt ravissa kiihdytellä ja nykiä päätä alas. Malttoi myös ravata eikä rikkonut laukalle. Verkkahypyt meni ihan ok. Taisi jotain vääriä laukkoja olla. Ei ihan priimaa niin verkkahyppyjä taisi tulla n. 6 - 8. Pystyä ja okseria.

©Mira
Radalla Meri ei onneksi tuijotellut mitään. Pari kolme ensimmäistä estettä kolahti, sen jälkeen päästiin hyppymoodiin. Meri hoiti laukanvaihdot itse. Hieman epäröi meidän oikoreittiä mutta siitä mentiin. Nollarata.

©Mira
Lopulta ekaan ja kolmanteen oli kumpaankin 4 sekuntia, reilusti kakkosia siis. Sininen ruusuke.
Mukana oli taas liikaa tuuria kun esteet kolisi. Videolta meno näyttää ihan hyvältä mutta edelleen hyppään itse liikaa. Unohdin hymyillä.

Videomestarina toimi taas Aleksei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora