maanantai 24. syyskuuta 2012

Hapannaama maastossa


Eilisen maastoreissun jälkeen otettiin nyt uusiksi mutta vähän rauhallisemmin. Seuraksi lähti tällä kertaa Elsa omistajansa kanssa. Keli oli aurinkoinen +11 ja minä hullu lähdin matkaan ilman takkia. Eilen tarkeni hyvin mutta tänään oli aika vilu. Hepan varustin nyt suojahärpäkkeillä ötököitä vastaan. Viskoi edelleen päätään mutta nyt vähän vähemmän.

Pysyttiin turvallisesti reitillä. Kolme kierrosta myötäpäivään. Ekalla ravipätkällä kaveri vähän innostui ja Easy päätti että laukassa on parempi pysyä perässä. Kun vauhti kiihtyi niin rupesin huutelemaan ravia. Jarrutusmatka oli vaan aika pitkä. Ajattelin että Easy vetää herneet nokkaan jos himmailen sen vauhtia kaverin nelistäessä. Otettiin vähän välimatkaa mutta pysyttiin silti perässä. Seuraavat kierrokset mentiin sitten oikeasti rauhallisesti.

Käyntipätkät väliin niin että meinasin palella. Tänään Easy liirasi oikealle, joka oli siis kohti kaveria. Easy ei ollut kaikista iloisimmalla tuulellaan sillä kertaalleen hyökkäsi seuraa kohti hampaat irvessä. Ihan pitkin ohjin ei siis vierekkäin kuljettu. Vaan eipä meinattu käyntivauhdissa pysyäkään. Pitkin ohjin Easy kyllä jolkotteli kaverista ohi mutta ohjat tuntumalla kun yritettiin mennä edeltä niin oli kovin vastahankaista. Kertaalleen hepo otti säpsyt oksista, jotka osuivat luultavasti jalkaani ja siitä ratsun kylkeen.

Uittopuuhat jätettiin tänään välistä eilisen jalkavamman takia.

Ongelmia:
heppa ei ollut ihan rauhallisimmillaan

Parannusta:
meni ihan ok
ei pukitellut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora