lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kevyt jumppailu ja agilitya osa 2


 Easylla oli ollut eilen hyppypäivä, joten tänään oli kevyt jumppailu luvassa. Porkkanapussin kanssa sain houkuteltua hepan laitumelta portille. Kelinä oli aurinkoinen +20. Hyvä tapa juhlistaa taas omaa vanhenemista.

Heppa oli ihan hyvällä tuulella. Satulaa piti vähän luimia mutta vyön kiristys onnistui luimimatta. Ratsastus tuntui tänään yllättävän helpolta heti alusta asti. Olin varautunut alkutaisteluun muttei mitään sellaista tullutkaan. Hepo loksahti pyöreäksi ja oli kuuliainen. Ötökät vähän haittasi ja se ravisteli päätään.

Pieniä keskittymivaikeuksia Easylla oli kun muita heppoja vietiin laitumelle ja sisään. Päivän ainoat ongelmat oli laukassa. Laukat vaihtui kun ei pitänyt ja kun sitten yritin vaihtaa niin ei vaihtunut. Muuten meni niin hyvin että lopetettiin reilun puolen tunnin jälkeen.

Lopuksi kiusasin heppaa taas poniagilitylla. Eka kerta oli viikko sitten ja sillon pujoteltiin, mentiin puomeja ja jopa kavaletti ravissa. Otin nyt satulan ja ohjat pois. Easya ei hirveästi napannut. Ensin hepo kävi vähän maate. Ravia en saanut millään irti. Seurasi kyllä. Kavaletista ei kavalettikorkeudessa mennyt yli. Madallettiin sitten ihan miniksi niin suostui kävelemään siitä yli. Onnistuipa vielä kavaletti vinossakin (kuva alla). Tänään jäi nämä leikit aika vähiin.

Hoplaa, ponny! Kuvaajana oli Minna.


Ongelmia:
pään heiluttelu
laukasta käyntiin siirtymiset

Parannusta:
tänään oli aika helppoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora