sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Easyn talviturkin heitto


 Easy hyppäsi kisoissa vielä toisenkin luokan. Sen jälkeen hepo sai päiväheinänsä ja käytiin katsomassa metrin luokan loppu. Koska keli oli kuitenkin suht lämmin (+18, pilvinen) niin hinguin uittamaan. Shortsit ja toppi päälle, kumpparit jalkaan ja menoksi. Hyppäsin kyytiin (puntattiin) vasta maastoreitillä tien toisella puolella.

Easy käyttäytyi ihan fiksusti vaikka reitillä näkyi ravureitakin. Kumpparit jätin rannalle. Käynnillä mereen. Kahlaus oli hepan mielestä ok. Ohjia tosin nyki pitkiksi. Mutta kun mentiin Easyn mielestä liian syvälle niin se olisi halunnut takaisin rantaan. Volttailtiin siellä välillä suuntaa hakien. Otettiin pätkä raviakin ja aika pomputtavaa oli alkuun. Harjasta kiinni.

Syvemmälle mennään. Minna kuvasi.


Lopulta päästiin uintisyvyyteen asti. Ekalla kerralla taisi tulla kaksi kavionvetoa uimista kun hepo oli jo kääntynyt takaisinpäin. Seuraavalla yrityksellä tuli jo lähemmäs kymmenen uintiliikettä. Ja siitä sitten posotettiin ravilla rantaan. Osaahan se uida. Matalikossa piti vielä kokeilla laukka. Vähän huonosti nousi mutta nousipa kuitenkin. Poispäin ei mennyt kovin innokkaasti. Takaisin vauhtia oli enemmän ja jarrutehostin meinasi olla rikki. Hetken pelkäsin että hepo ryysää laukalla takaisin tallille. Onneksi vauhti hidastui eikä tullut viimekesäistä uimahyppyä uusiksi. Laukattiin vielä toiseen suuntaan ja takas. Sit oli kuskin vaihto ja kuvasin vuorostani.

Easy osaa myös uida. Kuvaajana oli Minna.


Laukkaa matalikossa. Minna kuvasi tämänkin.


Lopuksi halusin vielä takas kyytiin. Päätin päästä sinne ihan ite. Matalikosta ei onnistunut. Mentiin syvemmälle, ei vieläkään. Lopulta kun vettä oli lähemmäs metri niin sain kammettua itseni ratsaille ilman apuvälineitä. Tarvitsisin vielä paljon lisää treeniä. Easy ravasi reippaasti rantaan ja opin vihdoin istumaan rennosti kyydissä. Hepo olisi mieluusti suorinut samoin tein takaisin talliin. Sen verta innokkana oli että totesin että nyt en ainakaan laukkaisi takaisinpäin. Ötökät kävi paluumatkalla kimppuun.

Pose. © Minna


Rusinan kanssa hiertynyt sormeni ei tykännyt puljailusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora