maanantai 8. joulukuuta 2014

Vastalaukkoja, ravikiihdyttelyä, vänkäämistä ja kiltteilyä

Maanantaina tuli taas harmillinen viesti päivällä. Tällä kertaa kenttä oli liian märkä hyppäämiseen ja tilalle tarjottiin koulutuntia. Harmillisesti koulutunnit sitten yhdistettiin eli taas jäi toinen tunti välistä. Lohdutti kuitenkin että ratsuksi luvattiin iso valkea.

Kenttä oli tosiaan märkä ja taivaalta tihutti lisää vettä. Lämmintä oli niukasti plussalla. Ratsukoita tunnilla 4. Tamman satula oli kadonnut mystisesti (vaihdettu) niin kysyin saanko mennä ilman. Lupa heltisi.

Harmonia oli poikkeuksellisen kiltisti tallissa. Sain yhden pahan mulkaisun mutten edes hampaiden esittelyä. Kun en suuremmin reagoinut niin ei provosoitunut ja käyttäytyi. Jalat nosti erittäin nätisti. Nyt oli päässyt talvikenkään, 4 hokkia per jalka.

Alkuun ratsastelin taas vähän turhan höllästi. Ratsu viipotteli eteenpäin välillä turpa ylhäällä. Ravi oli silti tasaista istua. Tehtiin joitain siirtymiä ja täyskaartoja. Ravista 8 askeleen käyntipätkiä tai pysähdyksiä. Voltit oli aikamoista vänkäämistä. Ulkokäteni ei millään olisi malttanut pysyä aloillaan. Sakkokierroksia volteilla tuli useita. Onneksi meno siitä aina vähän paranikin.

Laukat aloitettiin vastalaukkapätkillä suorille. Ravissa vauhti meinasi kiihtyä mutta laukat ei rullanneet yhtään niin hyvin eteen. Vasemmassa kierroksessa nousi alkuun kumpaakin mutta oikeassa kierroksessa taisi tulla kaikki nostot oikein vasenta. Lopputunnista tehtiin vielä loivaa kiemuraa laukassa. Ekalla kerralla pudotti vasemmasta laukasta raville ja vaihtoi mutta sen jälkeen sain pidettyä laukan yllä eikä enempää vaihtoja tullut.

Ongelmia:
vasen laukka ei rullannut

Parannusta:
oli kiltisti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora