perjantai 4. huhtikuuta 2014

Itsenäisesti palaset kohdilleen


Perjantaina ei ollut tarjolla sopivia tunteja mutta tilalle ehdotettiin itsenäistä. Vielä kun tarjottiin Harmoniaakin niin tietysti suostuin. Kymppikortin merkinnällä sai tunnin ja vartin itsenäistä menoa.

Kerrankin hepo oli jo valmiiksi hommissa. Ekaa kertaa taisin saada Harmonian valmiina. Käytiin alkukäynnit yksin maastossa pitkin ohjin ja tunteroinen hinkattiin kentällä. Kerrankin sai rauhassa työstää käyntiä, ravia ja pysähdyksiä alkuverkkaan juuri niin paljon kuin tarvi. Ja vaihdella suuntaa vapaasti. Yksi nopeimmista hyväksi tulemisista. Vasemmalle oli tosi jäykkä mutta meni viime aikoihin verrattuna rennoimmin. Ei juossut alta. Ja kun istahdin harjotusraviin niin yksi kierros ympyrällä tarvittiin ennen kuin meno tasottui siinäkin.

Sitten vähän innostuin ja tein väistöjä, avoja ja sulkuja. Sukkelastihan tuon saa mutkalle. Vasen puoli edelleen jäykisteli välillä ja asetuksia sai pyytää sinnikkäästi useampaan kertaan läpi.

Ehdittiin pitkän verkkailun jälkeen tehdä hyvät pätkät laukkatyötäkin. Siirtymiä käynti-laukka-käynti. Lopuksi myös vastalaukkoja ja ravi-laukka -siirtymiä. Ja kun siirtymiä rupesi tulemaan tarpeeksi tiuhaan niin hepo tuli hyvin kuulolle. Vastalaukkoja olisi voinut hioa paljon pidempäänkin.

Lopputunnista valui kuolaimen alle ja vähän raskaaksi. Loppuverkkojen venytys vähän rakoili hepan keskittymisen mukaan. Hämärtäessä on suurin riski puskamöröille. Ei onneksi loikkinut.

Mutta väistöt meni tosi kivasti ja vastalaukatkin rupesi nousemaan. Ihana oli tehdä treenit täysin omaan tahtiin ja ilman että oli edes ketään väisteltäviä (vaikka ei siellä yleensäkään kukaan edessä ole).

Ongelmia:
tuijotteli välillä parkkiksen liikennettä

Parannusta:
ei juossut alta
meni aika kivasti

Ida otti meistä tunnin jälkeen kuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora