sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Harkkakoulukisoissa Flikalla rauhallinen KN

Sunnuntaina oli taas harkkakoulukisojen vuoro Uotilassa. Etukäteen uhosin että menen vain yhden luokan mutta koska oli niin hyvät vaihtoehdot tyrkyllä ja opekin puolsi niin ilmosin taas kahteen luokkaan. Flikalla KN ja B-merkki.

Koska kyseessä oli taas harkkakisat niin mentiin ilman lettejä ja kisahuopaa. Mutta suojat jalassa ja gramaaneilla.

Keli oli viileä (+3°C) ja sateinen. Aika kylmä lopulta tuli. Kisat vähän venyi niin ei tullut kiirettä. Taidettiin verkata ensin maneesissa. Kentällä Flika oli kivan rauhallinen eikä kytännyt mitään. Ei edes tuomariautoja.

Radalle päästiin vasta lähtömerkin (töötin) jälkeen ja silti tamma oli yhä ihan rauhallinen. KN meni oikein kivasti ja rikkeittä. Omasta mielestäni huomattavasti paremmin kuin viimeksi. Tästä huolimatta saatiin huonommat prosentit.

Tuomareita oli taas kaksi. Toiselta saatiin 57,800 % ja toiselta 60,600 %, tulokseksi siis 59,200 %. Itse olin keskiarvon kanssa samoilla linjoilla. Tuomarit olivat suunnilleen samaa mieltä keskenään. Kriittisemmältä tuli numeroita viitosesta (lennokkuus) kuusipuoleen (voltti vasemmalle, lopputervehdys, oikeat tiet). Anteliaampi antoi viisipuolesta (keskiravi, käynti, vasen laukka pääty-ympyrästä käyntiin asti, askellajit, lennokkuus) seiskaan (3 askelta käyntiä, lopputervehdys). Suurin piste-ero oli 3 askelen käyntisiirtymässä, josta toiselta saatiin 5,5 (selkeämpi siirtyminen, aavistuksen myöhässä) ja toiselta 7 (sujuva). 10 metrin ravivoltin kommenteissa toisella lukee "tahdikas", toisella "säilytä tahti". Hah.

Kummatkin olivat sitä mieltä että pitäisi asettaa ja taivuttaa huolellisemmin. Toinen kaipasi rennompaa, toinen energisempää menoa. Laukka ei pyöri, kuskin jalat jännittyvät. Valmistele paremmin, lyhennä ohjaa.

Koska nämä olivat harkkakisat niin ketään ei palkittu. Tällä tuloksella oltaisiin oltu 11 kisaajasta neljänsinä.

Kisaratamme:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora