perjantai 18. huhtikuuta 2014

Hasardiponilla myös helppo B tyylikkäästi


Pitkäperjantai oli hyvä päivä kisoille. Taas luokat oli hieman jännässä järjestyksessä helpon B:n ollessa ensimmäisenä. Aamulla meinasi tulla vähän kiire mutta loppujen lopuksi olin aika minuuttiaikataululla liikenteessä. Ensimmäisenä starttina luvassa siis helppo B:3 Niilolla.

Hasardiponin kanssa olin kolmantena vuorossa. Laskin 20 minuuttia verkka-aikaa ja 7 minuuttia kahdelle ensimmäiselle ratsukolle suoritusaikaa. Verkattiin pienessä tihkussa pihalla. Kenttä oli vähän märkä mutta ei ollut ongelmia. Poni oli kivasti kuulolla. Keventelin ravia, tein siirtymiä ja laukkasin pätkät kumpaankin suuntaan. Sitten maneesin päätyyn.

Eka ratsukko oli vielä radalla, joten kakkosen kanssa pyörittiin ovipäädyssä. Ja hyvin mahtui siinäkin tekemään laukannostoja ja voltteja. Treenimäärä oli siis edelleen nollissa. Mitä nyt oli edelliset kisat alla. Ja nyt siis ylipuhuttiin B:hen. Oikeasti siinä ei hirveästi suostuttelua tarvittu.

Itse radan poni hoiti hienosti, ei kyttäillyt mitään eikä meinannutkaan poistua paikalta. Itse toheloin tiet. Ei taidettu kertaakaan olla S:n ja R:n välisellä linjalla kuten olisi pitänyt. Poni taisi säilyttää muotonsa radalla ja katsojilta tuli kehuja. Eikä se tuomarikaan kovin ankara ollut. Sanoi että kisarutiinini näkyy. Ja että meillä lienee kisojen likaisimmat suitset. Hups!

Prosentteja tuli 61,363! En olisi uskonut että noin hyvään tulokseen ylletään. Ei rikkoja. Kolme palkittiin ja tällä tuloksella oltiin jaetulla neljännellä sijalla. Eihän tässä nyt ole muuta mahdollisuutta kuin lähteä seuraavaksi samalla treenimäärällä kokeilemaan se helppo A :P

Ilpon videoima rata:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora