perjantai 26. huhtikuuta 2013

Pihakauden avaus


Perjantaina kun ajoin tallille huomasin mielissäni että eka tunti on pihalla. Kevään ensimmäinen! Tunnille en taaskaan saanut Rusinaa. Listassa luki Karkki. Hepo oli tallissa taas ihanan kiltti. Selkäännousussa hyöri. Ratsukoita tunnilla oli 9. Mekin siis kentällä.

Pihalla tuli kuuma ilman takkia. Kovin lämmintä ei silti ollut. +5? Karkki oli siis ekaa kertaa kentällä talven jälkeen. Alkuun vähän katteli puskia mutta pääosin oli rauhallinen. Autoja vähän jännäsi ja laukkatehtävän aikana naapurin pojan koliseva leikkiauto olikin sit jo tosi jännä. Karkki oli ainoa, joka loikki omiaan.

Päivän tehtävänä oli voltit. Tehtiin muistaakseni pitkille sivuille voltit melko alkuun ja loppuun. Suurin osa tunnista mentiin jalustimet kaulalla. Karkki oli kiva, ei heilutellut päätään. En sitä kyllä ihan niin pyöreäksi saanut kuin olisin halunnut. Välillä oli jotain yritystä. Aavistuksen pitkänä meni. Kommentit oli omaan silmääni aika viilailua. Älä myötää kaikkea tuntumaa pois. Ja kunnon tiet piti tehdä, oikeassa kierroksessa lapa karkasi alkuvoltilla ulos. Vasempaan kierrokseen voltin vikalla puoliskolla. Olisin edelleen tarvinut apuviivat voltin reitin merkiksi. Oikea kierros oli mielestäni hankalampi taivutuksen kannalta.

Laukassa sama juttu. Karkki laukkasi kivan rauhallisesti. Vaikka välillä ottikin sivuaskelia ja jännitti naapurin pojan kolinoita. Itellä oli silti rauhallinen ja luottavainen olo kyydissä ilman jalustimia. Aika kiva tunti ja Karkki yllätti positiivisesti.

Ongelmia:
ainoana heppana säikkyi naapurin ääniä
selkäännousussa vähän hyöri

Parannusta:
ei ollut karistamassa kuskia
voltit onnistui suht hyvin
ei ravistellut päätään kertaakaan
ei alkutunnista steppaillut (eikä kyllä koskaan aiemminkaan)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora