torstai 18. lokakuuta 2012

Kadonneen motivaation metsästys tuotti tulosta


Tiistaina Easy käyttäytyi kummallisesti niin en ratsastanut vaan talutin. Ekaa kertaa se ei antanut tarhasta tavalliseen tapaan kiinni. Houkuttelin sen porkkanalla portille, siinä teki kuitenkin u-käännöksen ja singahti keskelle tarhaa kuopimaan. Tänään hepo oli karsinassakin vähän levoton. Pihalla satoi vettä, +6 ja pimeää. Motivaatio oli nollissa. Ohjeiden mukaan kuitenkin menin ratsastamaan. Kuulemma huomaan jos jokin on vialla.

Easy liikkui tänään kivasti ite eteen. Alkuverkassa tehtiin myötä- ja vasta-asetuksia. Tänään en suvainnut lusmuilua. Oikea kierros oli hankalampi. Nyt kuitenkin jo tiesin miltä hyvin liikkuva Easy tuntuu. Siihen ei ihan päästy.

Välikäyntien jälkeen tehtiin siirtymiä. Vasempaan kierrokseen pyöristyi hyvin. Vasen laukka oli taas hankalaa ja kumpaankin suuntaan laukassa viskoi päätään. En tiedä mitä Mintin kanssa teen paremmin ja miksi sillon onnistuu ja yksin ei. Kenttä oli märkä enkä kovin lujaa uskaltanut mennä. Laukkakin rupesi olemaan siinä rajoilla kun meinasi kiihtyä. Kovin pitkiä pätkiä ei laukattu. Peruutukset onnistui yllättävän hyvin. Tänään hepo malttoi seistä turpa alhaalla ja siitä tuli tasaisia peruutuksia ilman että turpa pahasti nousi. Ehkä meidän parhaat peruutukset tähän asti.

Loppuverkassa ravasin kahdeksikkoa niin kauan että hepo rupesi pysymään tasaisen rentona. Käynnissä meinasi taas purra kuolaimeen. Hyvin katosi oma keljutus ratsastaessa. Hepo tuntui normaalilta. Ei haitannut pimeys, tihku eikä märkä kenttä.

Ongelmia:
keli
kentän kunto
heppa oli kummallinen tarhassa ja tallissa

Parannusta:
ratsastus meni mukavasti
peruutti hyvin
vasemman kierroksen siirtymät oli hyviä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora