sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Pikkupukkiponi

Sunnuntainakin teki mieli tallille. Onneksi himooni suhtauduttiin myötämielisesti. Hoolla oli vapaa, joten sain valita Sokerin, Rozen ja Wanesan väliltä. Pikkuponi oli ollut sen verran eläväinen viimepäivinä että teki mieli lähteä kokeilemaan stunttailua.

Harjatessa Wanesa poistui omin luvin käytävälle juomaan. Pohdin että joko menetin auktoriteettini. Kentällä oltiin yksäriponin kanssa kaksin. Kelinä oli pikkupakkanen, joten kenttä oli keskeltä vähän kovempi.

Mitään kovin ihmeitä ei tehty. Siirtymiä ja ympyröitä. Yrittihän poni toki testata muakin ja laukannostossa spurttasi. Mutta kun siitä joutuikin vain laukkaamaan lujempaa eteen niin ei yrittänyt toista kertaa. Tasottui ihan mukavaksi. Vähän otettiin väistöjäkin, puolierot oli aika hurjat.

Lopputunnista yritin ratsastaa keskiravia aiemmin lukemani Kootussa ravissa -blogin postauksen keinoilla. Ravi kootaan kunnolliseksi ja sitten vain päästetään. Harmi vain että Wanesa ns. kokoamisessa kadotti myös moottorinsa. Vaikka välillä liikkui ihan iloisestikin eteen niin ei sitä saanut venyttämään vain päästämällä. Päästi kuskinsa tavallaan helpolla ja meni aina pyydettyä vauhtia ilman suurempaa huhkimista.

Ongelmia:
pukki
väistö toiseen suuntaan
siirtymät alaspäin aika hitaita

Parannusta:
venkoilut loppuivat yhteen pukkiin
laukat nousi helposti
laukassa tasottui kun istuin itse rauhassa
ravissa oli säätövaraa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora