lauantai 14. maaliskuuta 2015

Merin kanssa kisoissa, 75 ja eka 90

Kisat jatkuivat Merin kanssa. Koska 75 sentissä oli vain yksi verkkaryhmä ja verkkasin Niilolla niin Merin verkkauksen hoiti stunttikuski. Oma lähtövuoro oli vikana ja sitä ennen sain ottaa vähän ravia ja laukkaa alle. Hyppäsin verkkahyppyinä kakkosen ja seiskan kisakorkeudessa kahdesti. Meni ok eikä Meri tuijottanut mitään.


Ratapiirros 75 cm.


Radalla valitettavasti putosi jo toka kun oltiin kaarevalla linjalla ristilaukassa ja tultiin esteelle vähän löysästi. Ei muuta kuin vauhti päälle ja loppurataan tiukat tiet. Oltiin lopulta tuplanollien jälkeen neljäntenä. Vaikka oltaisiin otettu puomi vasta toisesta vaiheesta niin edelleen oltaisiin jääty neljänneksi. Tämä oli nyt meidän ensimmäinen startti kun jäätiin ilman ruusuketta.





Luokkien välissä ehdittiin kävellä hetki kun esteitä nostettiin. 90 sentissä arvosteluna oli A.2.0. Nyt ehdin verkata kaikessa rauhassa. Harmi vaan että vain käynti oli hyvä. Muuten Meri tuntui etupainoiselta ja vyöryvältä. Avuksi yritin tehdä siirtymiä. Olisi pitänyt myös pyytää laukassa eteen.

Verkkahypyt tultiin kahdesti pystylle ja kahdesti okserille. Ihan ok muistaakseni.

Ratapiirros 90 cm.


Ysikympin radalla Meri pelasteli. Välillä tultiin juureen ja otettiin miniaskelia mutta Meri nosteli jalkansa kaikesta yli. Tammalla oli myös hyvä haju siitä minne ollaan menossa. Vaikka kolmosen jälkeen keikuin irti satulasta niin päästiin kaarre kahta askelta vähemmällä kuin edellisellä kerralla. Esteille Meri ei empinyt yhtään, laineelle jopa imi. Kovin lujaa ei menty mutta pienet tiet säästi aikaa. Etukäteen ajattelin etten uskalla tehdä kovin tiukkoja reittejä kun esteet on kuitenkin 90 cm. Toisin kävi. Lopulta oltiin maalissa nopealla nollalla.

Tämän luokan estekorkeus oli valinnainen. Metrissä yksi ratsukko teki vielä meitä nopeamman nollan, joten jäätiin toisiksi. Ruusuke meidän ekasta ysikympistä! Kesällä kaikki oli vielä sitä mieltä että Meri ei hyppää 90. Nyt voidaan todeta että hyppää se, vieläpä hyvin. Kaikista starteista ei ole enää ruusuketta mutta yhä on joka kisoista. Hieno tamma!


Poseerattiin Annelle.

Ruusukkeen kanssa karsinassa.



Anne kuvasi meidän radat. Kiitän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora