lauantai 14. maaliskuuta 2015

Niilo re 75

Kyselin varmuuden vuoksi olisiko estekisoihin ylimääräisiä ratsuja tyrkyllä. Ajattelin jotain Cunamia tai muita vähemmän hyppyytettyjä ratsuja. Miksei periaatteessa Jatsiakin. Hieman yllätti kun vastaus oli että Niilolle ei ole estekuskeja ja ehdotus oli 75 cm sillä. En ole Nipsulla koskaan aitojen sisällä hypännyt mutta tottakai olin lähdössä. Tästähän on joskus haaveiltukin, toki huomattavasti pienemmistä luokista.


Ratapiirros.

Kisapäivänä lähtölistan mukaan ensimmäinen ratsuni oli Niilo. Luokkana siis 75 cm. Hoitaessa poni oli tosi kiltisti. Luokassa oli vain yksi verkka ja verkkasin kouluponini. Toisena ratsuna samaan luokkaan mulla oli Meri. Aika pitkään tuntui Niilon kanssa siltä että olen kouluvalkassa. Kipsuteltiin ravia kaula kaarella. Vasen laukka tuntui vähän hankalalta. Etukäteen jännitti aika kovasti että mitä tästä tulee. Enemmän Niilolla hypänneiden ohjeet oli että kunhan se laukkaa kunnolla niin hyppääkin hyvin.

Niilo oli edelleen hyvä kisaratsu. Ei tuijotellut mitään, ei porttia eikä vesimattoa. Verkkahyppyjä otettiin 6 ja meni ihan ok.

Ratakin meni ihan sujuen mikäli vääriä- ja ristilaukkoja ei lasketa. Yksi pudotus tuli ja se meni ihan harjoittelun puutteen piikkiin. Yritin 13 metrin väliin 4 laukkaa. Kuvittelin ettei venyttäisi kolmella. Neljä ei mahtunut ja vitonen putosi. Jäätiin siis ekaan vaiheeseen. Hyväksytty tulos kuitenkin eli Niilo re 75 cm. Ja kivahan sillä oli hypätä eli mielelläni lähden toistekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora