lauantai 23. marraskuuta 2013

Kisahepanvalintatreeni

Viikonlopulle järjestyi oma toivetunti esteille kun sain porukan kasaan. Kolmeen pekkaan hyppäämään. Itsellä motiivina kokeilla Herolla hyppääminen että kehtaanko lähteä sillä kisoihin. Ikinä ennen kun en ole kyseisellä ratsulla hypännyt. Enkä muutenkaan mennyt kuin kerran kavaletteja kun ratsu oli tallilla tuore tapaus.

Esterata oli sama kuin perjantaina ja sunnuntaina. Kavaletteja (5 m), pari linjaa, ja trippeli. Pystyltä laineille oli 3 laukan väli (12 m). Suoralle linjalle viidestä kuuteen askelta (21 m).  Alkuun oli ongelmia saada ohjausnappulat säädettyä oikein. Hero ei kovin rentona kulkenut ja tuntui kovin kulmikkaalta. Tultiin kavaletteja ympyrällä ja kai meidän meno siinä parani.

Linjalla tuli okserin jälkeen kahdesti pukkeja. Ope arveli että heppaa ärsyttää kun ei tiedä minne pitää jatkaa. Hero vaihtoi laukat tosi helposti, vähän liiankin helposti. Yritin olla heilumatta turhia häiriöviestejä. Alkuun ylimyötäsin mutta Heron kanssa pitääkin myödätä kunnolla, muuten tulee selättömiä hissihyppyjä ja sellaisia en tahdo lähteä esittelemään kisoihin.

En muista mitä tarkalleen hypeltiin alle. Lopuksi saatiin 80 sentin kierros. Kavaletit alle ja koska alotettiin liian pienesti niin uudestaan alusta. Kolmen laukan väli sujui muistaakseni joka kerta ihan ok eikä Hero tuijotellut laineita. Suora linja tultiin hallitusti kuudella. Trippelille piti myödätä ehkä vielä paremmin. Sakkona tultiin perään vielä linja ja trippeli. Nyt päästiin väli viidellä laukalla (tosin vastalaukassa) ja trippelikin ylittyi paremmin.

Eiköhän tällä kisoihin uskalla kokeilemaan.

Ongelmia:
pukit
vaihtoi laukkoja liiankin herkästi
sopiva laukka oli välillä kadoksissa

Parannusta:
helposti kaikesta yli
laukkaa sai säädeltyä


Mari videoi meidän loppuhypyt, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora