lauantai 23. marraskuuta 2013

Hyppäämässä pitkästä aikaa Oulunsalossa

Anne houkutteli vielä iltapäiväksi Oulunsaloon estetunnille. Ratsukoita paikalla taisi olla 6. Toiveeni säpäkästä tammasta meni läpi ja sain Afrikan enkä onneksi joutunut enää jatkamaan Silvanon kanssa. Tunnin piti entinen openi Nowan ajoilta. Afrika oli hoitaessa muistaakseni asiallinen. N. 170 cm korkea (nettisivujen mukaan 173 cm) ruunikko tamma. Huomiota kiinnitti
tamman kiharainen olemus.

En juuri muista alkutunnista mitään. Sanoisin että hypättiin tunnissa aika paljon ja tamma liikkui itse mukavasti eteen. Tunti oli siis 80 cm korkeudella ja tällä myös pysyttiin.

Ratapiirroksesta kiitos Annelle.
Hypättiin pari radallista esteitä, ei mitään kovin erikoisia. Afrika ei katsellut mitään vaan sillä oli oikein helppo hypätä.

Meidän hypyt meni sangen kivasti. Menosta ei juuri löytynyt viilattavaa. Kehuja tuli siinä vaiheessa kun mentiin kiikutuksen rajamailla. Jälkimmäisen radan lopuksi mentiin esteväli 5 askeleella ja oli vähän tamman oma valinta.

Ratojen jälkeen tultiin vielä vikaa kaarevaa linjaa, ihan ok meni. Tämä oli kivoin estetunti Oulunsalossa tähän mennessä.


Tuntia seurannut nainen videoi meidän menoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora