tiistai 2. tammikuuta 2018

Tiistaimaasto kaksin

Tiistaille oli Aaltokankaan estetunti iltapäiväohjelmana, joten kävin Hempan kanssa maastossa jo puolen päivän jälkeen. Ei ehditty tallikavereiden mukaan mutta saatiinpa mennä omaa vauhtia.

Mentiin Isolan tallin ohi tien päähän ja käytiin peltolenkki ympäri ja metsän kautta takaisin. Pohjat olivat hyvässä kunnossa, joten mentiin kaikki askellajit. Viimeisillä laukkapätkillä takaisinpäin jarrutusmatkat vähän venyivät humman menohalujen takia, joten totesin että käydään vielä tiellä laukkaamassa kunnolla.

Paluumatkalla tuli muu talliporukka vastaan. Me sitten koukattiin metsälenkin kautta autotielle. Metsässäkin kesti paikoitellen ravata. Autotiellä mentiin Hempan vauhtia poispäin, käännyttiin rauhassa käynnissä ja takaisinpäin vauhtia oli sitten vähän enemmän. Huiput 44 km/h.

Vastaantulijoita tällä reissulla oli mopo (takaa ohi, heppa ei välittänyt), traktori (pysäytti 20 metrin päähän ja käveltiin rennosti ohi), autoja (ei välitetty) ja Hempalle jännimpänä tien laitaan pysäytetty jeeppi. Eihän siinä yleensä ole autoa. Tuijotteli samalla myös auton mukana tulleita, pellolla käveleviä ihmisiä.

Kiva lenkki ja taas saatiin hyvin tuuletettua pölyt päistä.

Ongelmia:
tien laitaan pysähtynyt auto oli jännä

Parannusta:
reipas ja innokas ratsu
ei välittänyt liikkuvista kulkuvälineistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora