sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Ei karhuja eikä hirvikärpäsiä - muistiksen lopetusmaasto

Heti koulutunnin perään oli vielä meidän maasto. Sama juttu kuin kesällä eli koulutunti oli myöhässä ja samalla maastoon lähtö venyi pahasti yliajalle. Lola oli onneksi jo valmiina. Koulusatulalla vaan menoksi sillä en jaksanut/ehtinyt ruveta vaihtamaan.

Ratsukoita mukana oli 3. Vetäjällekin oli mainittu että voidaan Lolan kanssa mennä välillä edeltä. Reissulla järjestys vähän vaihteli. Alkumatkasta oltiin takana. Osa matkasta mentiin edellä ja sit taas tokana. Ravissa Lolalla oli hyvin vauhtia. Ekalla laukkapätkällä oltiin tokana. Suokki edessä meni vähän lujempaa kuin kuskinsa halusi mutta päästiin käyntiin siellä missä pitikin.

Maasto oli aika erinäköistä kuin kesällä. Paljon oli metsää laitettu nurin. Seuraavalla laukkapätkällä halusin mennä ekana. Lolasta löytyikin hyvin vauhtia. Jarrut tosin vaativat päättäväisempää käyttöä että hidastettiin. Päästiin taas käyntiin missä pitikin. Harmi että mittarista loppui paristo eikä huippunopeuksia tullut talteen.

Loppumatkasta vähän satoi muttei haitannut. Ei kastunut pahasti. Sainpa matkalla myös ötökän silmääni ja yritin vetistellä sen pois.

Ongelmia:
jarrut ei aina ihan priimat
ei suostunut menemään puukasan ohi ekana

Parannusta:
oikein tolkku maastokaveri
ei näkynyt karhuja eikä hirvikärpäsiä vaikka molemmilla peloteltiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora