lauantai 26. syyskuuta 2015

Bonusluokka kisoissa

Ensimmäisen radan jälkeen sain puhuttua itseni hyppäämään Cunamilla vielä 75 cm. Tosin olin jo vähän pohjustellut lupaa aiemmin. Välissä oli sen verran aikaa että Cunami kävi kamppeet päällä huilimassa karsinassaan ja harjasin sillä aikaa Jatsin.

Ekasta luokasta.
©Miili

Rataa en kävellyt enää uudestaan. Verkkaan vaan uudestaan. Tällä kertaa ruuna ei jaksanut enää tuijotella takakulmaa. Kävin varmuuden vuoksi näyttämässä vesimaton. Pientä pöhinää taisi tulla mutta ihan asiallisesti päästiin esteen eteen.

©Miili

Verkkahypyt meni ihan ok. Pari pystylle, pari okserille. Yritin saada myötälaukkoja ja se taisi onnistua. Kovastihan tuota piti ratsastaa eteen ettei oltu ihan vetelyksiä. Spurtteja ei tullut.

Koska oltiin ns. jälki-ilmottauduttu niin aloitettiin luokan ekana. Taas voltti alle ja menoksi. Nyt päätin pitää alusta asti paremman vauhdin päällä. Eipä se silti kovin reipasta ollut. Myötälaukat löytyi nyt kivasti. Ponnistuspaikoistakin oltiin aika samaa mieltä. Kaarre seiskalle vaan levähti vähän ulkoapuja vasten ja pudotettiin lainelankku. Vihellystä ei heti kuulunut, joten hyppäsin vielä kasinkin ja olisin toki jatkanut radan loppuun. Ysille asti en ehtinyt.

©Miili

Mutta korkeus ei tuntunut yhtään pahalta. Seuraavissa kisoissa voisin hyvinkin himoita isompiin luokkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora