torstai 2. heinäkuuta 2015

Vaellus rajalle eli yömaasto

Yömaastoon eli rajavaellukseen löytyi lopulta porukkaa tappiin asti. Olikohan meitä yhteensä 9? Hevosjaossa oli muutama kuulemma hasardimpi tapaus. 4 v sh-tamma Siiriä en halunnut hirmuisesti. 5 v Viirelle tarvittiin kuulemma rämäpäinen kuski. Tämä nakki osui minulle ja mikäpä siinä. Siiri jäi matkasta.

Viire oli soma ruunikko eestiläinen. Korkeutta 154 cm. Hoitaessa hyöri mutta oli muuten asiallinen. Mentiin reilusti yli puolenvälin matkaa ennen kuin selvisi että Viire onkin tamma! Kyllähän se siinä karsinan lapussa luki mutta Viire-Viisi kuulosti niin ruunalta. Joksikin Villi-Villeksi taisin sen lukea.

Reissussa ratsu käyttäytyi asiallisesti. Alkumatkasta jännitin itse ja pidin harjasta kiinni aluksi ravatessa ja laukoissa. Kivan reippaat laukkapätkät otettiin taas. Ainoa takamuksen heitto tuli kun takana tullut kaveri tuli liian lähelle häntää. Ja myöhemmin aiheutettiin vähän samantapainen tilanne edellämme menneelle kun tuijottelin taakse enkä huomannut että letka pysähtyi.

Ihan vauhtisuokkien vauhdissa ei pysytty mutta ihanan reipasta menoa irtosi. Reissussa meni parisen tuntia, lähes 13 kilometriä. Tykkäsin sen verran että toivoin tammaa huomiselle koulutunnillekin.

Ongelmia:
hyörintä hoitaessa

Parannusta:
käyttäytyi tosi asiallisesti maastossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora