sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Tavoite täytetty: eka koulukisaruusuke Saaralta


Sunnuntaina oli taas kisapäivä naapurissa. Rusinan kanssa Saaralle siis. Hepo taisi olla mielellään lähdössä hommiin sillä tuli tarhan portille vastaan. Hoitaessa oli kiltisti mutta vähän häsläsi. Letityksessä oli haasteita kun osa harjasta oli nyrhiintynyt muutaman sentin mittaiseksi. Ylimmät letit oli normaalit mutta 5 alinta oli tynkälettejä.

Rusinalla oli tänään paljon asiaa ja hirnui. Alotettiin verkka omassa maneesissa, siellä meni ok. Verkattiin myös kisapaikalla. Verkat meni ihan ok kokonaisuudessaan.

Lähtövuorossa olin yhdestoista kolmestatoista lähtijästä. Radalla hepo jännittyi ja ravit oli kamalahkoja. Tästä huolimatta tuomari antoi raviosuudesta pääosin kutosta. Huonoin numero oli ansaitusti kolmonen käyntiinsiirtymästä (myöhässä ravin kautta). Seiskoja oli jopa 3 (ravivoltti vasemmalle, pääty-ympyrä oikeaa laukkaa ja lävistäjä oikeassa laukassa). Keskiravista tuli 5,5, samoin lopputervehdyksestä. Yhtään vitosta ei ollut. Alakerta pääosin kutosta paitsi oikeista teistä 6,5.

Vaikka tuntui melko kamalalta niin saatiin tulokseksi huimat 61 % ja sillä kolmanneksi. Ekaan ja tokaan oli kunnon kaula, muihin hyvin pienet erot. Valkonen ruusuke siis.

Pihalla otettiin muutamat poseerauskuvat. Rusina rupesi haluamaan jo kotiin. Takaisin omalle tallille mennessä Rusina oli aika täpinöissään. Pihalla meinasi loikkia. Uskalsin taluttaa vasta omassa maneesissa. Siellä sentään kuunteli vaikka oli edelleen vähän tohinoissaan.





Kuvat otti Kaisa.



Videosta kiitos Alekseille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora