sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Talvista päänviskelyä

Kankikurssin jälkeen kävin vielä Easyilemassa. Annen sain houkuteltua jatkamaan videointia. Kentällä oli suht paljon lunta mutta mentiin siinä sitten hankitreeniä. Kerrankin oli vielä valoisaa, loppua kohti hämärtyi. Pakkasta oli kolmisen astetta.

En tiedä oliko irtolumi vai mikä (takaisin tullut turparemmi?) ärsytti Easya mutta alkuun viskeli päätään ihan hulluna. Pahemmin kuin koskaan kesällä ötökkäaikaan. Ja tätä tapahtui myös pitkin ohjin eli tuntumasta ei ollut kyse. Huomasin kuitenkin että meno tasottui kun saatiin tampattua meille keskiympyrä. Lumen pölinä siis väheni.

Ohjelmassa oli tänään saada aiemmin hehkuttamiani hienoja ja tasaisia siirtymiä videolle. Vaan sepä oli taas helpommin suunniteltu kuin toteutettu. Ei pelkkä pään viskely haitannut vaan muutenkin oli epätasaisempaa. Ehkä 10 % siirtymistä onnistui jotenkin sinnepäin mutta meno oli harmittavan epätasaista. Ehkä menin itekin taas kipsimoodiin kun joku osoitteli kameralla. Siirtymiä siis tehtiin eikä kuski ollut kovin tyytyväinen. Vähän temponmuutoksia väliin mutta eipä se juuri parantunut.

Loppua kohti pään viskominen tosiaan väheni ja sain heppaa hetkittäin kulkemaan kelvosti. Vaan heti kun poistuttiin tampatulta ympyrältä niin viskely palasi. Lopuksi otin vielä pari peruutusta. Vähän meni vinoon mutta peruuttipa jo turpa alempana.

Ongelmia:
pään viskely
siirtymät huonommin kuin viimeaikoina

Parannusta:
peruutti ihan kelvosti

Videokooste meidän menosta, Anne kuvasi ja editoi. Suuret kiitokset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora